sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Tauon paikka

Pitänyt hieman kiirettä viimeviikkoina.
Arki ja viikot ovat kuluneet valonnopeudella eteenpäin koulunkäynnin ja kuntosalihommailun pyörittäessä elämääni.

En ole päässyt eroon ruokaurpoilustani.

Syön vähän, epäsäännöllisesti, mitä sattuu... Mielihalujeni mukaan. Ruokahaluni on olematon ja haluan juoda vain vissyä, makeita hedelmiä, lihaa ja herkkuja. Herkut on hyviä. Jos en söis aina joka päivä hieman esim. keksejä, sokeripommijugurttia ym. niin saattaisin joppa laihtua :D Mutta koska laihtuminen ei ole ollut perimmäinen tavoitteeni ja aiheeni tässä blogissa, jätän asiasta höyryämisen sikseen
Tekisi mieli luovuttaa homman suhteen mutten osaa käyttäytyä ruokaostoksillakaan niin että onnistuisin ostamaan ruokatarvikkeita joita pystyisin syömään. Kaikki on vaan niin pahaa ! :D

Yleensä saan korvattua arjen aikana karttuneen energiavajeeni viikonloppuisin ollessani poikaystäväni luona. Syömme nimittäin aina hyvin ja kunnon ruokaa. Huvittavaa tässä on se, että kokki olen yleensä minä ja hänen luonaan ruoka myös maistuu. Kotona teen ruokaa vain jos on äärimmäinen pakko. Ei huvita, nälätä eikä kiinnosta. Ehkä ruokahaluni on olinpaikkaan sidonnainen. Tulen koulusta, menen salille, venyttelen, käyn suihkussa, juon rasvatonta maitoa, alkaa palella, otan tirsat ja jumitan syöden mikäli on nälkä, kunnes on taas aika nukkua. Saatan nukkua 13h vuorokaudessa. Me gusta.

Tämä viikko tosin on ollut katastrofi. Sain intissä olevalta mieheltäni jonkin varusmiesköhän viime viikonloppuna, enkä ole uskaltanut urheilla kurkkukivun pelossa. Tosin pieni tauko tehnee hyvää. Huomenna taas huhkitaan.
Tämän viikon katastrofaalisuuden kruunasi perjantain bileet. Vähän ruokaa, paljon viinaa, vähän unta ja hirveä melu. Huusin koko illan musiikin pauhatessa liian kovaa ja nyt ääneni on historiaa. Kuulostan jokseenkin miehekkäältä.

Viikonloppu on ollut siis darrajumitusta ja nyt sunnuntaina sähkökatkosten loppumisen odottelua. Myrskyt on perseestä.

Ps. Penkki 35 kg! 
      Prässi 180 kg
:_D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti